Nyhetsarkiv

Ny julsingel!

Nu har vi släppt vår nya julsingel som heter ”Snöfall”. I fjol satsade vi på en vacker julballad, men i år är det istället en riktig uptempolåt.

”Snöfall” är skriven av en dansk trio: Camilla Gottschalck, Christina Schilling och Jonas Gladnikoff, som under åren skrivit många låtar som medverkat i den danska melodifestivalen.

Lyssna här: https://open.spotify.com/album/61crcNdk9By7AHjRgmHRl4?si=SnEwdFYwQMyj3FKqnzbH9g

 16 november 2018

Den nya skivan släpps på måndag!

Det var 4 år sedan vi i Titanix gav ut vårt senaste album. Nu är vi tillbaka med den nya skivan ”Ögonblick av allt” som är full av nyskrivet material, blandat med några av de mest önskade låtarna ute från dansbanorna. Vi har samarbetat med en stor del av landets låtskrivarelit. Namn som Josefin Glenmark, Mats Tärnfors, Thomas G:son, Henrik Sethsson, Molly Sandén, Dille Diedricson, Gert Lengstrand, Janett Jensen, Rolf Eriksson är bara några av dem som bidragit med låtar. Även vår egen Jerry Rolf har låtar med på skivan.

13 juli kommer ”Ögonblick av allt” ut på Spotify och 16 juli släpps den fysiska skivan. Då har vi releaseparty i samband med att våra allsångskvällar på måndagarna i Valdemarsviks centrum gör premiär.
Välkomna dit!

 10 juli 2018

Premiär för Allsångsmåndagarna!

16 juli börjar våra Allsångsmåndagar i gästhamnen i Valdemarsvik. Det blir fyra måndagar med underhållning och allsång. Ta med din egen solstol och picknickkorg och var med oss när vi börjar klockan 18:30. Vi bjuder på stjärnartister, lokala förmågor, tävlingar och givetvis allsång.

På premiärkvällen får vi besök av Shirley Clamp. Därefter följer Arvingarna (23/7), Siw ”Augustina” Carlsson (30/7) och Magnus Carlsson (6/8).

 9 juli 2018

Nytt ljus på scenen!

Vi har investerat i nytt scenljus… Visst blev det snyggt?

 26 maj 2018

Dansbandsextra i Allers

 9 maj 2018

Titanix