Nyhetsarkiv

Ny singel med Titanix – ”Ge mig hopp”

På vår nya singel ”Ge mig hopp” har vi tagit ett helt nytt steg inom svensk dansbandsmusik genom att samarbeta med världsproducenten Ron Nevison. Ron är en av de största inom sin bransch och med en meritlista som är helt otrolig då han jobbat med, och producerat, världsartister som Chicago, Kiss, Heart, Joe Cocker, Thin Lizzy, Survivor, Europe, Rolling Stones, The Who, Ozzy Osbourne, Meat Loaf… ja, listan kan göras hur lång som helst!

Vi blev helt chockade när Ron tackade ja till att jobba med oss. Vi trodde inte det var sant. Att få jobba med en av de största är en enorm ära.

Pär Winberg på vårt skivbolag Atenzia Records är också nöjd och glad:
– Det var otroligt roligt när Ron sa ja till att jobba med Titanix. Jag skickade några av deras tidigare låtar och förklarade vad vi vill åt med den amerikanska radiokänslan han besitter. Ron lyssnade och förstod vad vi var ute efter, så detta kommer bli riktigt kul, säger Pär.

”Ge mig hopp” är skriven av vår egen Jerry Rolf och han ligger även bakom den andra låten på släppet, ”Här vill jag leva”.

Den 31 januari släpps ”Ge mig hopp” och ”Här vill jag leva” på Spotify.

 29 januari 2020

Maria nominerad till Guldklaven!

Vi är stolta att kunna meddela att Maria är nominerad som ”Årets sångerska” vid Guldklavengalan 2019. Galan går av stapeln i Malung den 14 juli.

Röstningen börjar den 30 juni.

 10 juni 2019

Titanix + Thorleifs = En kärlekshistoria!

Den 12 april släpper vi en ny singel – ”Thorleifs saxofoner” – en låt inspelad tillsammans med legenden Thorleif Torstensson och hans klassiska saxofon! Historien om låten kom till i turnébussen.

Vi satt och snackade om den svenska dansbandsgenren och då kläcktes idén till denna singel. Tänk att få göra en låt tillsammans med Tolle i Thorleifs!

Jerry och Stefan har komponerat och Maria sjunger om hur hon träffar sin kille till tonerna av Thorleifs saxofoner. Thorleif själv är med och spelar saxofon och lägger sin klassiska stämsång i refrängerna.

Den 12 april släpps ”Thorleifs saxofoner” på Spotify.

 2 april 2019

Ny julsingel!

Nu har vi släppt vår nya julsingel som heter ”Snöfall”. I fjol satsade vi på en vacker julballad, men i år är det istället en riktig uptempolåt.

”Snöfall” är skriven av en dansk trio: Camilla Gottschalck, Christina Schilling och Jonas Gladnikoff, som under åren skrivit många låtar som medverkat i den danska melodifestivalen.

Lyssna här: https://open.spotify.com/album/61crcNdk9By7AHjRgmHRl4?si=SnEwdFYwQMyj3FKqnzbH9g

 16 november 2018

Den nya skivan släpps på måndag!

Det var 4 år sedan vi i Titanix gav ut vårt senaste album. Nu är vi tillbaka med den nya skivan ”Ögonblick av allt” som är full av nyskrivet material, blandat med några av de mest önskade låtarna ute från dansbanorna. Vi har samarbetat med en stor del av landets låtskrivarelit. Namn som Josefin Glenmark, Mats Tärnfors, Thomas G:son, Henrik Sethsson, Molly Sandén, Dille Diedricson, Gert Lengstrand, Janett Jensen, Rolf Eriksson är bara några av dem som bidragit med låtar. Även vår egen Jerry Rolf har låtar med på skivan.

13 juli kommer ”Ögonblick av allt” ut på Spotify och 16 juli släpps den fysiska skivan. Då har vi releaseparty i samband med att våra allsångskvällar på måndagarna i Valdemarsviks centrum gör premiär.
Välkomna dit!

 10 juli 2018

Premiär för Allsångsmåndagarna!

16 juli börjar våra Allsångsmåndagar i gästhamnen i Valdemarsvik. Det blir fyra måndagar med underhållning och allsång. Ta med din egen solstol och picknickkorg och var med oss när vi börjar klockan 18:30. Vi bjuder på stjärnartister, lokala förmågor, tävlingar och givetvis allsång.

På premiärkvällen får vi besök av Shirley Clamp. Därefter följer Arvingarna (23/7), Siw ”Augustina” Carlsson (30/7) och Magnus Carlsson (6/8).

 9 juli 2018

Nytt ljus på scenen!

Vi har investerat i nytt scenljus… Visst blev det snyggt?

 26 maj 2018

Dansbandsextra i Allers

 9 maj 2018

Titanix